Όταν η ποιότητα συναντά την αισθητική

Το αυθεντικό τα έχει όλα: ποιότητα και ασφάλεια, οπτική και άνεση και την τελειοποιημένη τεχνολογία. Σε κάθε σπαστή (sectional) ή μονοκόμματη       γκαραζόπορτα "Berry" της Hörmann κρύβεται η τεχνογνωσία 75 ετών στην κατασκευή γκαραζοπορτών.

Χάρη στην ποικιλία σχεδίων σίγουρα θα βρείτε και εσείς την πόρτα που ταιριάζει στο δικό σας σπίτι. Από τον κατάλογο των πορτών επιλέξτε με την ησυχία σας την πόρτα που εσείς προτιμάτε: το σχέδιο, την επιφάνεια, το χρώμα. Χωρίς περιορισμούς.

Οι κομψές αυτόματες σπαστές γκαραζόπορτες ανοίγουν κάθετα προς τα πάνω. Έτσι εξοικονομείτε χώρο μέσα και μπροστά από το γκαράζ και διατηρείτε ελεύθερη όλη την είσοδο. Οι σπαστές γκαραζόπορτες ταιριάζουν πάντα - ανεξάρτητα αν το άνοιγμα του γκαράζ είναι ορθογώνιο ή λοξό, διαθέτει τμηματικό ή ημικυκλικό τόξο. Για αυτό ενδείκνυνται ιδανικά και για μελλοντική ανακαίνιση.

Η αξιόπιστη μονοκόμματη γκαραζόπορτα "Berry" ανοίγει προς τα έξω, πριν από την ακινητοποίησή της κάτω από την οροφή του γκαράζ σας. Πάνω από 20 σχέδια πορτών σε χάλυβα και ξύλο σας χαρίζουν ελευθερία στην αισθητική διαμόρφωση.

“Το καλό όνομα θέλει κόπο.” (August Hörmann)
Ακολουθώντας τις αρχές του ιδρυτή της εταιρείας, η Hörmann εξακολουθεί
να αποτελεί και σήμερα εγγύηση ποιότητας. Η οικογενειακή επιχείρηση
με περισσότερα από 75 χρόνια πείρας στην κατασκευή πορτών
και μηχανισμών κίνησης με πωλήσεις πάνω από 20 εκατομμυρίων
πορτών και μηχανισμών κίνησης, έγινε το νούμερο 1 της Ευρώπης. Αυτό
και μόνο σας κερδίζει όταν πρόκειται για την αγορά μιας σπαστής ή μιας μονοκόμματης γκαραζόπορτας "Berry" από την Hörmann.


Επώνυμη ποιότητα Hörmann.


Προσανατολισμένη στο μέλλον αλλά και αξιόπιστη.


 

* Τους αναλυτικούς όρους της εγγύησης θα τους βρείτε στη διεύθυνση:
www.hoermann.com

Δείτε γιατί να επιλέξετε Ηormann...